Bestyrelsesmedlem Lotte Ladegaard Zeuthen

Jeg vil være med til at gøre Indre By til et charmerende midtpunkt, hvor kulturen i højere grad bliver en medspiller i hverdagen med events og arrangementer, der inddrager KBH K's medlemmer og byens besøgende.

Bestyrelsesmedlem Claudia S. Mathiasen

Jeg brænder for at rådgive danske og internationale klienter i detailbranchen. Derfor vil jeg gerne bidrage til at påvirke forholdene for detailhandlen i København positivt, så byen bliver endnu mere attraktiv både for kunder og butikker.

Næstformand Lise Freiesleben Hjort

Jeg er glad for mit arbejde i bestyrelsen, fordi vi samarbejder store og små og forskellige typer butikker. Vi står sammen om at udvikle byen, så det bliver en levende by.

Bestyrelsesmedlem Michael Søemod

Jeg repræsenterer en lille butik, der ikke ligger på Strøget, og jeg er stolt af den strategiproces, vi har startet. Nu bliver København K endelig promoveret.

Bestyrelsesmedlem John Hansen

Mit engagement er drevet af en interesse for byens liv og udvikling heraf. Vi skal huske, at København skal være let tilgængelig og åben alle dage i ugen.

Formand Kim Jensen

Jeg vil arbejde for, at udviklingen af Indre By og KBH K bliver tilpasset de krav, I som medlemmer med rette måtte have til en professionel detailhandelsorganisation.

Bestyrelsesmedlem Claudia S. Mathiasen

Jeg brænder for at rådgive danske og internationale klienter i detailbranchen. Derfor vil jeg gerne bidrage til at påvirke forholdene for detailhandlen i København positivt, så byen bliver endnu mere attraktiv både for kunder og butikker.

Bestyrelsesmedlem Anne Marie Hansen

I Magasin vil vi gerne være med til at arbejde for, at gøre København endnu mere spændende og tilgængelig, både for vores lokale kunder og de mange turiser der besøger byen.

Bestyrelsesmedlem Brian Kelstrup Kristensen

En god infrastruktur der gør byen let tilgængelig, er væsentlig for et godt forretnings og kulturliv. Min motivation for at sidde i bestyrelsen skyldes et ønske om at sikre samarbejde og synergi på tværs af brancher, så vi står sammen om en sund udvikling af byen, til gavn for os alle.

Maja Tini Jensen

Jeg elsker København! Jeg vil derfor bidrage til, at KBH K forsat er en platform for for fællesskab, hvor vi udvikler byen sammen og giver borgere og turister unikke muligheder for shopping krydret med mindeværdige kulturelle- og gastronomiske oplevelser.

Camilla Frank

Både privat og grundet mit arbejde i Copenhagen Fashion Week har jeg en stor interesse i, at gøre København til en endnu mere attraktiv by at besøge og opleve - og så synes jeg, vi har en hel unik mulighed for at tilbyde byens borgere og gæster en unik kombination af shopping, kultur og fantastiske maduniverser, uden at man skal vandre rundt i timevis.

Sidebar

Sekretariatet

KBH K’s sekretariatet beskæftiger følgende medarbejdere:

Direktør
John Hansen | john.hansen@kcc.dk

Projektkoordinator
Louise Hansen | lh@kcc.dk

Studentermedhjælper
Kimie Schubert-Suell | kss@kcc.dk

Du kan kontakte sekretariatet telefonisk alle hverdage mellem kl. 10:00 – 15:00 på: 36 85 66 06

Bestyrelsen

KBH K’s bestyrelse består af tolv personer med forskellig baggrund, der alle er valgt af vores medlemmer.

Formand

Centermanager Kim Jensen, DEAS

Næstformand

Direktør Lise Hjort, Apair

Øvrige bestyrelse

Advokat Claudia S. Mathiasen, Winsløw Advokatfirma
Sales Director Ulrik Windfeld, ILLUM
Head of PR and Communications Maja Tini Jensen, Copenhagen Street Food & Julian Group
Direktør Marianne Kolos, Conditori La Glace
Direktør Camilla Frank, Danish Fashion Institute
Divisionschef Brian Kelstrup Kristensen, Q-Park
Forretningschef Anne Marie Hansen, Magasin
Direktør Michael Søemod, Sømod’s Bolcher
Marketingchef Sofie Molls, Illums Bolighus
Free Lancer Lotte Zeuthen, Kulturjournalist