Købmagergade

Amagertorv

Nyhavn

Kultorvet

Sidebar

Byens udvikling

Indre by har både de store hovedstrøg, de unikke sidegader og en buket af kvarterer med hver deres atmosfære og udbud af shopping- og madoplevelser. For byens gæster er det den oplevelse, de møder. For KBH  og alle aktørerne omkring os er det et spørgsmål om at udvikle de kvarterer og den oplevelse, så byen fortsat kan fremstå ny og tiltrækkende, både for kunder og erhvervsdrivende.

Guides for kunderne til de forskellige butiksmiljøer og oplevelser kan man finde på Visitcopenhagen, Fashion Finder og mange flere.

I KCC fokuserer vi på arbejdet bag kulissen: At udvikle rammer og muligheder for både de virksomheder, som er her, og dem, som vi gerne vil trække til København K. Det gør vi bl.a. ved at sætte fokus på de kvarterer, vi har, og de muligheder, de indeholder.

I KCC har vi ikke kun fokus på de store strøggader. Vi ser også stort potentiale i de små gader, og arbejder for at udvikle og skabe flere muligheder for de erhvervsdrivende i andre spændende kvarterer i indre by. I vores daglige arbejde beskæftiger vi os især med Strædet, Grønnegadekvarteret, Latinerkvarteret, Nyhavn, kvarteret omkring Fiolstræde, Metropolzonen, Torvehallerne og Israels Plads, Nansensgadekvarteret, kvarteret omkring Berlingskekarreen, Store Kongensgade og Bredgade.