Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“An artist take by Sergei Sviatchenko” for Magasin Du Nord, Copenhagen

06/04 - 30/04

“An artist take by Sergei Sviatchenko” for Magasin Du Nord, Copenhagen

Kom forbi Magasin Du Nord til fernisering og et glas bobler, mød kunstneren og få signeret en af de 5 eksklusive kunstplakater.

“I forlængelse af vores 150 års jubilæum er vi stolte over at kunne invitere den internationalt anerkendte kunstner, Sergei Sviatchenko indenfor til en frifortolkning af Magasins 150 års historiske(billede/arkiv) materiale.

Den dansk/ukrainske kunstner, der siden 1990 har været bosat i Danmark, er en af ​​de førende personer indenfor international collage-kunst og har udstillet verden over med sine collager og malerier.

Magasins historie går 150 år tilbage og udgør utrolig meget historie og et enormt velbevaret billede og arkiv materiale. ”Jeg blev fuldstændig slået bagover, da jeg besøgte Magasins Museum men så mange unikke elementer og et så fantastisk billedmateriale” siger Sviatchenko.

Valget af Sviatchenko er bestemt ikke en tilfældighed for Magasin. Sviatchenko har med sit projekt ”Close Up And Private” fortolket mode og stil som et begreb som har givet ham en markant stemme i modeverdenen, samt kåret til Danmarks bedst klædte.

I det hele taget er Sergei Sviatchenko en alsidig kunstner, som ikke er bange for at henvende sig til mængde gennem med hans skarpe kunstneriske arbejde på kryds og tværs af modtagere og brancher.

”Det syntes vi (Magasin red.) passede utroligt godt til os, da vi også har en stor kontaktflade med en stærk profil, både historisk, men også i dag”.

Et værk af Sviatchenko består ofte af blot to eller tre indbyrdes forbundne elementer, der flyder på en baggrund i stærk farve. Jo færre former og figurer han tillader sig at anvende, jo mere vokser presset på hver enkelt komponent, og desto mere afgørende bliver udvælgelsen, udskæringen og opsætningen.

Det kan ses i resultatet af samarbejdet med Sviatchenko, som er blevet til fem store kunstinstallationer i Magasins vinduesfacader ud til Kongens Nytorv.”

Den officielle fernisering af vindues-udstillingen kan opleves fredag d. 6 april kl. 16.00.

Udstillingen går til og med d. 30 april 2018

Detaljer

Start:
06/04
Slut:
30/04
Begivenhed Tags:
, , ,