Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Copenhagen Art Week

23/05/2019 - 26/05/2019

Art Week Copenhagen er navnet på Københavns kunstuge og festival for billedkunst, der organiseres i tæt samarbejde med byens udstillingssteder.

Formålet med kunstugen er at øge billedkunstens synlighed for københavnere såvel som gæster fra ind- og udland og derigennem bidrage til at stadfæste København som en metropol for billedkunst af høj kvalitet, hvor der er plads til både de brede og de smalle kunstneriske aktiviteter. Art Week er en inviterende og åben platform, som samler hele kunstscenens aktører for at vise, hvad billedkunst kan. Det gør vi ved at præsentere publikum for de dygtigste kunstnere, de bedste institutioner og udstillingssteder samt en masse sjove, udfordrende og skæve events.

Hvert år præsenterer vi et program med udstillinger, performances, koncerter, projekter i det offentlige rum, kuratorbesøg, debatter og kunstture, som med nye formater og greb inviterer til anderledes møder med kunsten – både for kunstnere, branchens kunstprofessionelle og kunstinteresserede publikum såvel som alle andre nysgerrige.

Art Week Copenhagen er etableret i 2013 og har siden 2018 været en del af Kunsten Media Fonden.

Du kan læse mere her.

Detaljer

Start:
23/05/2019
Slut:
26/05/2019
Begivenhed Tags: