Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lighten Up Copenhagen

16/01/2018 - 05/02/2018

Lighten Up Copenhagen

– en fejring af det kinesiske nytår i København.

2018 markerer 10 års jubilæet for det Dansk-Kinesiske Strategiske Partnerskab. I den anledning afholdes en række arrangementer i både Danmark og Kina der skal være med til at styrke den fælles forståelse og det fælles bånd under navnet ”Lighten Up Copenhagen”.

Lighten Up Copenhagen

Lighten Up Copenhagen markerer både fejringen af jubilæet for samarbejdet, men vil også være en fejring af det kinesiske nytår. Lighten Up Copenhagen holdes i perioden 16. januar-12. februar og sætter rammerne for en fornøjelig stemning af det kinesiske nytår. Lighten Up Copenhagen lyser op i København i den mørke vinterperiode og giver samtidig de mange der færdes i byen mulighed for at få indblik i den kinesiske nytårstradition med farverige lanterner langs Strøget.

Lighten Up Copenhagen består af tre hovedaktiviteter:

Lanterner over Strøget: Farverige kinesiske lanterner der hænger over Strøget fra 16. januar – 5. februar. Lanternerne bliver til med støtte fra Den Kinesiske Ambassade i Danmark, KBH K – Commerce & Culture, Wonderful Copenhagen, People’s Government of Sichuan og Zigong Haitian Culture Co., Ltd of Sichuan Province,

FU Shopping Festival: FU (Lucky) Shopping Festival afholdes i perioden 16. januar – 12. februar, hvor bl.a. Magasin, Illum og ECCO uddeler FU Red Envelopes til deres gæster. FU Red Enevelopes er en kinesisk tradition der bringer modtageren held for hele året. FU Shopping Festival bliver til med støtte fra Den Kinesiske Ambassade, KBH K – Commerce & Culture og Wonderful Copenhagen.

Reading Beijing: Kinesiske kulturaktiviteter på Københavns Hovedbibliotek, Krystalgade 15 i februar i anledningen af ”Reading Beijing”. Her vil et særligt område af biblioteket være dedikeret til Kina, og introducere kultur og skikke for de besøgende. Den 7. februar vil en delegation fra Beijing ledsage de lokale i Chorus Day på biblioteket. Arrangementet arrangeres af Københavns Kommune og Beijing Municipal Bureau of Culture.

Læs mere om Lighten Up Copenhagen her. 

Detaljer

Start:
16/01/2018
Slut:
05/02/2018