Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Royal Run

06/09/2020

Royal Run er et åbent motionsløb, der finder sted i flere danske byer 2. pinsedag. Når Royal Run løber af stablen, vil det være Kronprinsen der sætter dagen igang i Sønderborg. Herefter går turen til Aalborg, hvor Kronprinsessen løber, inden Kronprinsen fortsætter i Odense. Afslutningen bliver i lighed med de to foregående år Kronprinsens 10 km-løb i København og på Frederiksberg.

Til Royal Run kan alle være med – uanset alder og kondital. Man kan nemlig både vælge at gå eller løbe på distancerne One Mile (1,6 km), 5 km og 10 km, og på den populære Familie-mile kan børn, unge, voksne og ældre følges ad, da kørestole, klapvogne og barnevogne er velkomne.

Sluttiden er ikke i højsædet. Det overordnede sigte er i stedet, at flest muligt deltager i idrætsfællesskabet i sit eget tempo og med sin egen individuelle målsætning. Det sociale fællesskab og den gode oplevelse er Royal Runs DNA.

Kronprinsen er omdrejningspunktet for begivenheden, og både i 2018 og 2019 har hele Kronprinsfamilien bakket op om løbet og mødt danskerne i uformelle, festlige rammer – og i øjenhøjde.

Detaljer

Dato:
06/09/2020