Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Single’s day

11/11/2020

Singles Day er en international mærkedag, der stammer fra Kina, hvor man fejrer singler. Den afholdes altid d.11/11 og er også kendt som Kina’s nationale e-handelsdag. Flere danske virksomheder fejrede for første gang dagen i 2017.

Datoen symbolisere det at være single 11/11 og derfor ligger datoen altid på samme dag, hvert år. Den kinesiske e-handelsgigant Alibaba, har været med til at gøre Singles Day til en populær tilbudsdag, fordi de siden 2009 har kørt tilbudskampagner til singler på deres kinesiske webshop. Dagen er også kendt som “Alibaba Day” eller “Global Shopping Festival”

Singles Day hedder på kinesisk “Guanggun Jie“, som betyder “at være stolt over at være single”. I Kina er det en festival og pga. væksten på det kinesiske marked er dagen blevet den største online shopping-dag i verden og dagen fejres i samarbejde med internationale verdensstjerne, som er med til at markedsføre dagen. Dagen er altså mere populær end Black Friday. Singles Day blev introduceret i starten af 1990’erne, som også var tiden for starten af internettets popularitet.

Detaljer

Dato:
11/11/2020