Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommer i Tivoli

24/03/2018 - 23/09/2018

I Tivoli er der noget for enhver smag. Mærk suset i Rutschebanen – en af Tivolis mest populære forlystelser, nyd udsigten fra Ballongyngen eller sæt gang i lattermusklerne i Rasmus Klumps Verden. De mange forlystelser er tilpasset børn i alle aldre og der er garanteret fart, spænding og leg.

Om du er til revy, rockmusik eller rolige omgivelser spiller ingen rolle – Tivoli lægger hele sommeren hus til en bred vifte af events, så der er noget for enhver smag. Syng bl.a. med på musikken til Fredagsrock og Sommerklassisk eller besøg Rasmus Klumps hus, hvor han dagligt laver skæg og ballade for de mindste.

Sommer i Tivoli er magisk når stauder, blomster og buske altid står som nogle af Danmarks smukkeste. Nyd en gåtur i den smukke Have med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og humørspredende hvin. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik.

I Tivoli er det ikke svært at finde noget godt til ganen. Smag på alt fra traditionelle danske retter til italienske og asiatiske specialiteter. Du kan også lade dig forkæle på en Nimbs lækre restauranter eller nyde det gode vejr med mad to-go fra vores nye Tivoli Food Hall, der har samlet nogle af byens bedste spisesteder. Velbekomme.

Vi elsker Sankthansaften og når solen går ned og sommermørket strømmer ind over København, kan du opleve midsommer fra broen ved Tivolisøen. Tag med til en aften fyldt med sommerstemning, glade mennesker og ikke mindst det betagende bål på vandet.

Detaljer

Start:
24/03/2018
Slut:
23/09/2018