Indlæser Begivenheder

Begivenheder for 10/03/2018

Begivenheder Search and Views Navigation

Find Begivenheder

Begivenhed Views Navigation

Begivenheder Search

Heldagsbegivenhed

Law Shifters – Kunstprojekt i Nikolaj Kunsthal

11/01 - 01/04

Law Shifters – Lovfabrikken af Stine Marie Jacobsen, Nikolaj Kunsthal Stine Marie Jacobsen har siden 2016 arbejdet på det internationale kunstprojekt LAW SHIFTERS. Projektet henvender sig til børn og unge og arbejder med demokrati på helt nye måder. Til Nikolaj Kunsthal skaber Stine Marie Jacobsen udstillingen Law Shifters - Lovfabrikken, der kommer til at bestå af en stor... View Article

Læs mere »

FOKUS – Videokunstfestival i Nikolaj Kunsthal

15/02 - 11/03

Videokunstfestivalen FOKUS løber af stablen i Nikolaj Kunsthal for 8. gang. Både kendte navne og nye talenter kan opleves under festivalen, der hylder en kunstart i rivende udvikling. FOKUS er den eneste videokunstfestival i Danmark, og værkerne vil kunne opleves i Nikolaj Kunsthal, på udvalgte steder i København samt på tablets og smartphones. Læs mere her.

Læs mere »

Dancing with the Unknown – Kunstudstilling i Nikolaj Kunsthal

16/02 - 13/05

Særudstilling i Nikolaj Kunsthals store hovedskib med den britiske samtidskunstner Haroon Mirza. Mirza arbejder med installationer af lyd, lys, video og andre elektroniske komponenter og skaber ofte kinetiske effekter i store installationer, der påvirker rummet og publikum. Det er første gang, at den internationalt anerkendte kunstner udstiller i Danmark.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder