Indlæser Begivenheder

Begivenheder for 10/06/2019

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

Heldagsbegivenhed

Sommer i Tivoli

04/04 - 22/09

Sommer i Tivoli er magisk, når stauder, blomster og buske står som nogle af Danmarks smukkeste. Nyd en gåtur i den smukke Have med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og humørspredende hvin. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik.

Læs mere »

Copenhagen Photo Festival

06/06 - 16/06

Copenhagen Photo Festival er en årlig begivenhed, der finder sted i juni. Næste festival er 6.-16. juni 2019. I elleve dage sætter de fotografiet på dagsordenen med udstillinger, workshops, seminarer, fototure, portfolio reviews og meget mere. De samarbejder med gallerier, museer og kulturinstitutioner om satellitudstillinger i hele København og i Sydsverige og har også udstillinger... View Article

Læs mere »

French Dining Week

09/06 - 16/06

Med French Dining Week udfordres danskerne til at dinere på ægte fransk manér. De deltagende restauranter byder nemlig på en apéritif à la française efterfulgt af 3 retter med klassisk fransk islæt. Du kan læse mere her.

Læs mere »

2. Pinsedag

10/06

Butikkernes åbningstider i pinsen er underlagt den danske lukkelov. Dvs. de fleste butikker har lukket i Pinsens helligdage. Nogle typer af butikker og erhverv som fx blomsterhandlere og kiosker har dog oftest åbent.

Læs mere »

Royal Run

10/06

Kronprins Frederik løber Royal Run igen i år, og denne gang bliver løbet også afholdt uden for de danske grænser. Kronprins Frederik spænede, pustede og svedte sammen med 70.575 danskere, da han 21. maj 2018 løb Royal Run for at fejre sin 50-årsfødselsdag. Solen bagte, temperaturen nåede op over de 25 grader, og det var næsten umuligt... View Article

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder