Indlæser Begivenheder

Begivenheder for 10/06/2019

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

Heldagsbegivenhed

Sommer i Tivoli

04/04 - 22/09

Sommer i Tivoli er magisk, når stauder, blomster og buske står som nogle af Danmarks smukkeste. Nyd en gåtur i den smukke Have med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og humørspredende hvin. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik.

Læs mere »

Copenhagen Photo Festival

06/06 - 16/06

Copenhagen Photo Festival er en årlig begivenhed, der finder sted i juni. Næste festival er 6.-16. juni 2019. I elleve dage sætter de fotografiet på dagsordenen med udstillinger, workshops, seminarer, fototure, portfolio reviews og meget mere. De samarbejder med gallerier, museer og kulturinstitutioner om satellitudstillinger i hele København og i Sydsverige og har også udstillinger... View Article

Læs mere »

French Dining Week

09/06 - 16/06

Med French Dining Week udfordres danskerne til at dinere på ægte fransk manér. De deltagende restauranter byder nemlig på en apéritif à la française efterfulgt af 3 retter med klassisk fransk islæt. Du kan læse mere her.

Læs mere »

2. Pinsedag

10/06

Butikkernes åbningstider i pinsen er underlagt den danske lukkelov. Dvs. de fleste butikker har lukket i Pinsens helligdage. Nogle typer af butikker og erhverv som fx blomsterhandlere og kiosker har dog oftest åbent.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder