Indlæser Begivenheder

Begivenheder for 12/06/2019

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

Heldagsbegivenhed

Sommer i Tivoli

04/04 - 22/09

Sommer i Tivoli er magisk, når stauder, blomster og buske står som nogle af Danmarks smukkeste. Nyd en gåtur i den smukke Have med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og humørspredende hvin. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik.

Læs mere »

Copenhagen Photo Festival

06/06 - 16/06

Copenhagen Photo Festival er en årlig begivenhed, der finder sted i juni. Næste festival er 6.-16. juni 2019. I elleve dage sætter de fotografiet på dagsordenen med udstillinger, workshops, seminarer, fototure, portfolio reviews og meget mere. De samarbejder med gallerier, museer og kulturinstitutioner om satellitudstillinger i hele København og i Sydsverige og har også udstillinger... View Article

Læs mere »

French Dining Week

09/06 - 16/06

Med French Dining Week udfordres danskerne til at dinere på ægte fransk manér. De deltagende restauranter byder nemlig på en apéritif à la française efterfulgt af 3 retter med klassisk fransk islæt. Du kan læse mere her.

Læs mere »

Sommerudsalg

11/06 - 21/07

Sommerudsalget starter typisk i midten af juni, men nogle starter også tidligere eller helt frem i august. Sommerudsalget slutter typisk en måned efter at det er startet.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder