Sidebar

Kursus om terrorberedskab i Indre By

Terror er for mange en utænkelig hændelse i vores hverdag. Vi må ikke lukke øjnene for, at et angreb kan finde sted.

På baggrund af de seneste angreb flere steder i Europa har KBH K, i samarbejde med Politiets Efterretningstjeneste (PET), Jeudan og Københavns Politi, arrangeret to kurser om hvordan vi skal forholde os til terror i hverdagen og hvordan vi skal agere, hvis vi får mistanke om en trussel eller i værste fald befinder os i et angreb.

Du kan være med til at styrke sikkerheden og skabe tryghed for dit personale og dine kunder. KBH K ønsker, at byens erhvervsdrivende og ansatte uddannes til at være opmærksom på afvigende eller mistænkelig adfærd.

Kursets forløb og formål

På kurset vil der blive diskuteret emner som sikkerhedskultur, beredskabsplaner, overvågning, fysisk sikring, mistænkelig adfærd,  eksempler på forløbet af en terrorhændelse og hvordan man skal forholde sig i sådan en situation. 

Kurset afholdes af en erfaren PET-medarbejder, der fra kursets start inddeler deltagerne i grupper. Der vil være film, øvelser og diskussioner undervejs. Desuden deltager Københavns Politi.

Kurset har til formål at øge trygheden og sikkerheden på befærdede og særligt udsatte steder i Indre By fx metrostationer, seværdigheder og ved arrangementer i byrummet.

Datoer

For at sikre, at så mange som muligt kan deltage og kan du vælge mellem to datoer for kurset:

Onsdag den 7. september kl. 9:00 – 13:00

Tirsdag den 20. september kl. 14:00 – 18:00

Vi åbner dørene et kvarter før!

Tilmelding er nødvendig, og sker efter først-til-mølle-princippet.

Der er plads til max 30 deltagere pr. kursus. Tilmeld dig og dit personale så hurtig som muligt – vi ved, at mange medlemmer har stor interesse i kurset.

Eventbrite - Kursus om terrorberedskab

Generel information

Kurset er målrettet butikschefer, butikspersonale, sikkerhedsfolk og vagtpersonale.

Deltagerantal – max. 30 pr. kursus. Kurset tilbydes kun til medlemmer af KBH K – Commerce & Culture.

Varighed – 4 timer.

Sted – Jeudan, Bredgade 30 – Lokale: Konferencen

Pris – Kurset er gratis for medlemmer af KBH K – Commerce & Culture.

Her finder du en folder, der kort fortæller om indholdet.

Parkering

Kommer du i bil, så er du velkommen til at benytte vores parkeringshus i Dronningens Tværgade 4, Københavns ældste og lige ved siden af Bredgade 30. Træk en billet ved ankomst og så får du en udkørselsbillet under kurset som du kan køre ud på efter endt kursus.