Sidebar

BLIV SKARPERE PÅ DIN MARKEDSFØRING

I samarbejde med Hovedstadens Mediehus og bureauet Bis Media har KCC fået muligheden for at tilbyde vores medlemmer et gratis markedsføringsseminar.

Seminaret er udformet som en workshop, der tager udgangspunkt i din virksomhed, og som giver indsigt i hvad markedsføring kan gøre for dig. Formålet er at give dig en plan, du kan benytte som redskab i din virksomhed. Efter workshoppen vil du have ny og værdifuld viden om din egen virksomheds unikke kvaliteter, hvilke medier du med fordel kan benytte og ikke mindst, hvornår og hvordan du bør markedsføre dig for at få mest ud af din investering.

Workshoppen er gratis for KCC´s medlemmer og foregår på Scandic i Sydhavnen den 30. maj klokken 12.00 og varer ca. 2 -2½ time. Der er begrænsede pladser, som uddeles efter først-til-mølle princippet. Tilmelding er bindende.

Tilmelding sker til info@kcc.dk. Du vil blive kontaktet af Hovedstadens Mediehus efter tilmelding vedr. et formøde, der har til formål at give dem bedre indsigt i din forretning, således du får mere ud af workshoppen.