Sidebar

China Day 2017 

2017 er dansk-kinesisk turismeår og samtidig forløberen til EU-Kina turismeåret 2018. Der er derfor både i år og det kommende år helt ekstraordinært stort fokus på kinesisk turisme til Danmark.

Som en del af det officielle program for turismeåret, og som led i Region Hovedstadens vækst- og udviklingsstrategiske indsats for at tiltrække kinesiske turister, inviterer Wonderful Copenhagen til konferencen China Day 2017, der finder sted d. 14. september på Langelinie Pavillonen.

Konferencen stiller skarpt på Kina, der i dag er verdens største udrejsemarked. Et marked, som destinationer i hele verden konkurrerer om, og som i Danmark alene har set en vækst på 307 pct. siden 2009.

Konferencen

China Day konferencen vil give deltagerne ny og opdateret indsigt i markedets potentiale samt inspirere deltagerne til målrettede initiativer i forhold til de kinesiske rejsende. Konferencen, der åbnes officielt af erhvervsminister Brian Mikkelsen, vil bl.a. dykke ned i de forskellige kinesiske rejsesegmenter og det særskilte potentiale, som de repræsenterer. Samtidig vil konferencen præsentere konkrete best practice-eksempler for at give inspiration til, hvordan deltagerne får mest muligt ud af det enorme kinesiske potentiale.

Blandt talerne er bl.a Kinas største rejse- og bookingsite, Ctrip, der vil dele deres indsigt i de seneste markedstrends. European Travel Commission deltager også med henblik på at dele planerne for det kommende EU-Kina turismeår 2018, mens en ekspert i kinesernes foretrukne online platform WeChat. Konferencens moderator vil være Kina-kender Christina Boutrup.

Læs mere om konferencen og køb billet her