Sidebar

Skal du være med til Copenhagen Christmas?

KBH – Commerce & Culture og anpartsselskabet Copenhagen Christmas ApS gentager succesen og præsenterer juleplatformen Copenhagen Christmas. Formålet med platformen er at skabe rammerne for en jul i København og brande byen som en juledestination. Initiativet er med til at gøre København til en attraktiv og inspirerende juledestination for besøgende, og bidrager til et harmonisk byliv med de fastboende erhvervsdrivende.

Copenhagen Christmas på Facebook

Copenhagen Christmas på Facebook(link) har til formål at samle julens events og tilbud fra KCC´s medlemmer, kulturorganisationer og andre aktører. Julefestivalen tilbyder noget for alle juleglade københavnere og gæster – de grønne og de grå, børnefamilierne, juleshopperne og kulturinteressede.
Oversigten over de mange events finder du under fanen begivenheder på Copenhagen Christmas Facebook Side. Listen opdateres løbende.

Vi opfordre alle KCC´s medlemmer til at sende deres juleaktiviteter til info@kcc.dk

Copenhagen Christmas åbningsfest

Lørdag den 17. november 2018 kl. 16.00 tænder vi julebelysningen i Indre by og Copenhagen Christmas i gang. Begivenheden markeres med festlige indslag og forfriskninger, der bestemt er et besøg værd.