Copenhagen christmas sætter fokus på juleaktiviteter i indre københavn 2016
Sidebar

Jul med Copenhagen Christmas

Inspirerende oplevelser for børn og voksne i julens ånd danner rammerne om dette års Copenhagen Christmas i indre København.

KBH K – Commerce & Culture og dettes anpartsselskab Copenhagen Christmas ApS præsenterer igen i år juleplatformen Copenhagen Christmas. Den er med til at give dig, som erhvervsdrivende, den bedste julehandel og dine kunder den optimale shoppingoplevelse.

En af årets attraktioner er REMAKE CHRISTMAS der arrangeres af genbrugskunstneren Thomas Dambo, hvis hjerte banker for bæredygtighed. Bæredygtighed er derfor også det gennemgående element i den lille, charmerende genbrugslandsby på Nytorv i perioden 1. – 21. december.

Små, hyggelige træhuse bygget af overskudstræ og genbrugsmaterialer, skaber et leben og tilfører brandingværdi til jer som erhvervsdrivende.

Sæt fokus på bæredygtighed

REMAKE CHRISTMAS er en god sag. Materialer, der ellers ender som skrald, bidrager til nye oplevelser for byens gæster og fremmer vores fælles mål om at gøre København til en attraktiv juledestination.

Alle kan donere materialer til REMAKE CHRISTMAS, men som partner i Copenhagen Christmas får du værdifuld synlighed i julen omkring din donation.

Læs mere om hvilke materialer vi mangler her.

Sådan bliver du bedst synlig i julen

Du hørte rigtigt! Dine overskudsmaterialer kan blive guld værd i form af brandingværdi, CSR og synlighed!

Som partner i Copenhagen Christmas sætter du dit præg på julen og dets mange unikke arrangementer i Indre By. Du bliver eksponeret til minimum 5.000 juleshoppere og får omtale på vores mange attraktive kommunikationsplatforme.

Vær med til at gøre København K til danskernes foretrukne juledestination!

Læs mere om partnerskabspakkerne her.