Sidebar

Copenhagen Christmas fejrer jul i Indre By

København K – Commerce & Culture og anpartsselskabet Copenhagen Christmas ApS gentager succesen og præsenterer juleplatformen Copenhagen Christmas. Her samler vi i november og december unikke, hyggelige juleaktiviteter for børn og voksne i Københavns Indre By.

Initiativet er med til at gøre København til en attraktiv og inspirerende juledestination for besøgende, og bidrager til et harmonisk byliv med de fastboende erhvervsdrivende.

Copenhagen Christmas skydes i gang, når Hotel d’Angleterre den 11. november kl. 17:00 tænder deres eventyrlige julelys på Kongens Nytorv akkompagneret af Den Kongelige Livgarde.

I samme stil markerer vi den 19. november kl. 16:00 tændingen af Indre By’s juleudsmykninger på Amagertorv. Begivenheden markeres med festlige indslag og forfriskninger, der bestemt er et besøg værd.

Vores mobile adventskrans  kan i år opleves på Gammeltorv og ved Rundetårn, hvor Københavns Post Orkester 1. og 2. adventssøndag spreder julestemning og hygge til tonerne af klassiske julemelodier.

REMAKE CHRISTMAS inviterer dig til genbrugs jul

Vi ekspanderer, et af sidste års store tilløbsstykker REMAKE CHRISTMAS.

Små, stemningsfulde træhus, bygget udelukkende af genbrugsmaterialer, spreder fra 1. – 21. december, julestemning på Nytorv med bæredygtighed i fokus. REMAKE CHRISTMAS bliver til i samarbejde med genbrugskunstneren Thomas Dambo.

I julelandsbyen kan du lave gratis julepynt, juletræer, fuglehuse, kæpheste, plantekasser, designe T-shirts, og pakke dine gaver ind i alternative materialer – alt sammen med elementer af genbrug og bæredygtighed.

På scenen spilles der op til dans, og du kan udforske bæredygtighed gennem lærerige foredrag og workshops. Desuden vil pop-up boder i REMAKE CHRISTMAS løbende fungere som et alternativt julemarked, hvor grønne iværksættere udbyder deres spændende varer.

Kom og vær med til at skabe feststemning i gaderne og gør’ sammen med os julen i København til en succes!

Vi har selvfølgelig løbende nye juleevents på programmet, som du kan holde dig opdateret om via vores Facebook site Copenhagen Christmas.