Sidebar

NY DIREKTØR I KCC

Michael Gatten tiltræder som ny direktør for KCC

Det bliver den 42-årige Michael Gatten, der tiltræder som ny direktør for Indre Bys cityforening, KCC, da Maja Jensen har valgt at forlade posten efter at have fået foreningen helskindet gennem Corona-krisen.

Indre Bys cityforening, KBH-Commerce & Culture (KCC) har eksisteret siden 1971 og er en sammenslutning af detailhandel, restauranter, caféer, kulturinstitutioner og liberale erhverv i København K. Den 15. august 2022 får foreningen ny direktør. Det bliver den 42-årige Michael Gatten, der kommer fra en stilling som sekretariatschef på Christiansborg, som nu skal stå i spidsen for foreningen.

Politisk profil

Michael Gatten har beskæftiget sig med politik i mere end 25 år, og han har tidligere bl.a. været medlem af Københavns Borgerrepræsentation og viceborgmester i Brøndby Kommune. Desuden har Michael Gatten også været medlem af Kultur- og Fritidsudvalget og Bevillingsnævnet i København, samt repræsentantskabet i Wonderful Copenhagen.

”Vi glæder os til at byde Michael Gatten velkommen i KCC. Med erfaring fra både Københavns Borgerrepræsentation og Christiansborg, ser bestyrelsen frem til, at Michael Gatten videreudvikler det politiske arbejde med at skabe bedre rammer for erhvervslivet i København, og dermed også at Indre By fortsat er attraktiv både at drive erhverv i og at besøge,” siger Claudia Mathiasen, formand for KCC, og fortsætter:

Der er ingen tvivl om, at det har været en hård periode at få KCC gennem Corona-krisen, men det er lykkedes Maja Jensen. Med sin indsats fik hun sat KCC’s aftryk på bl.a. restaurations- og nattelivsplanen, midler til hurtigere sagsbehandling på byggesager, og vi fik flere nye medlemmer. Og så lykkedes det at få planlagt og afviklet to store events på ultrakort tid trods Corona. KCC viste alle EM-kampe på storskærm på Kultorvet og stod for åbningen af København som julehovedstad i 2021 med juleudsmykning af 13 gader, Gammel Strand og Kultorvet. Det er vi som forening meget stolte af, og vi ønsker Maja Jensen alt det bedste fremover,” siger Claudia Mathiasen.

”Det har været spændende og lærerigt, og jeg glæder mig over de positive resultater, vi har skabt i foreningen. Og det glæder mig, at det er Michael Gatten, der skal overtage min stilling. Han har både lang erfaring med politik, foreningsarbejde og aktiviteter i byen, og jeg ser frem til at følge Michaels arbejde. Jeg har været glad for samarbejdet med bestyrelsen, medlemmerne og byens aktører, men nu ønsker jeg at prøve noget nyt,” siger Maja Jensen, der fratræder den 30.juni 2022.

Kærlighed til København

Med sin store kærlighed til København ser Michael Gatten frem til at skulle drive KCC og datterselskabet Copenhagen Christmas, der står for juleudsmykningen i Indre By:

”KCC og Copenhagen Christmas repræsenterer alt dét, der gør København K helt unik, og som i stærkt samspil med de mange fantastiske aktører i Indre By rummer store potentialer. Jeg ser meget frem til at bidrage til at sikre KCC’s medlemmer de mest optimale rammer, så vi i fællesskab kan løfte København K yderligere, som en levende by med et stærkt handels- og kulturmiljø. Det skal vi nå i fællesskab ved blandt andet at fortsætte med at øge KCC’s politiske indflydelse og styrke varetagelsen af medlemmernes interesser på skuldrene af det stærke grundlag, der allerede er i dag,” siger Michael Gatten.

 

Pressekontakt

Maja Jensen

Direktør

E-mail: Maja.tini.jensen@kcc.dk /info@kcc.dk

Tlf: 51 41 31 22 / 36 85 66 06