Sidebar

DIREKTØRSKIFTE I KCC

Den 1. marts 2021 fratræder John Hansen som direktør i KCC. John har ydet et værdifuldt arbejde for KCC, først som bestyrelsesmedlem i en årrække og derefter som direktør for KCC i de seneste 4 år. John har bl.a. bidraget til en styrket synliggørelse af KCC i den offentlige debat, og til gennemførelse af de mange initiativer, KCC tager for at fremme interesserne for detailhandel og kulturliv i København K. Derudover har John igangsat en lang række konkrete projekter, bl.a. udviklingen af app’en EXPLORE CPH med shopping- og oplevelsesruter i København samt udgivelsen af magasinet KBH by KCC og den ny indstiftede award Copenhagen City Spirit. Som direktør har John styrket de gode relationer til såvel Københavns Kommune som til toneangivende spillere i erhvervs- og kulturlivet. Det har stor værdi, både når KCC gennemfører aktiviteter for offentligheden i København, og i arbejdet for at styrke et levende centrum af København.

 

Nye kompetente kræfter overtager stafetten fra John. Bestyrelsen i KCC er glade for at kunne byde Maja Tini Jensen velkommen som ny direktør for KCC den 1. marts 2021. Maja har allerede et godt kendskab til KCC, da hun tidligere har været medlem af bestyrelsen. Siden 2008 har Maja arbejdet med PR og kommunikation både lokalt og internationalt, herunder bl.a. med COBE, Reffen, Broens Gadekøkken, Copenhagen Street Food – Papirøen, Storms Pakhus og Toldboden. Maja bringer dermed nye kompetencer og et nyt og relevant netværk til KCC. Det er derfor med afsæt i en eksisterende, solid platform og med stærke kompetencer indenfor strategisk planlægning og kommunikation, at Maja tiltræder som KCC’s nye direktør.

 

KCC vil gerne give alle mulighed for at tage afsked med John og byde Maja velkommen. De nuværende COVID-19-restriktioner indebærer, at vi venter med at fastsætte en dato for receptionen. Den glæder vi os til at holde, så snart det er muligt.

 

På bestyrelsens vegne

 

Claudia Mathiasen

Formand