Sidebar

Få direkte adgang til den kinesiske turist

Kinesiske turister er et af de mest eftertragtede turistsegmenter og målgrupper, da de er den gruppe der overvældende bruger flest penge når de rejser. Med Dianping får du nu en unik mulighed for at markedsføre dig overfor den kinesiske turist på den største kinesiske online til offline (O2O) platform, og dermed den mest brugte forbrugerguide.

Dianping er en kinesisk app, der bedst beskrives som en blanding af Trustpilot og Tripadvisor. Den har 250 mio. brugere og bliver brugt af over 45 % af kinesiske turister i Danmark for at finde de bedste steder til shopping, sightseeing, F&B, hoteller og meget mere.

Du kan læse mere om, hvordan EF Consult kan hjælper jer her

EF Consult har allerede flere kunder på det danske marked. Her kan bl.a. nævnes ECCO, Georg Jensen, Royal Copenhagen, Magasin og mange flere.

Pakkeløsninger

EF Consult udbyder en række forskellige Dianping markedsføringsprodukter. Nedenfor ses de to mest populære standardpakker:

Dianping Shopping standardpakke

Dinaping F&B standardpakke

Er du interesseret i at blive kontaktet af EF Consult om Dianping, så send en mail til info@kcc.dk. Så sætter vi jer i kontakt.