Sidebar

Februar måneds Cph City Spirit

Som sædvanligt har vi lagt vægt på en virksomhed der spiller en signifikant rolle i at gøre Indre By attraktiv. Vi har de forgående gange fundet gode og dygtige emner, der fuldt og fast levede op til målsætningen på hver deres måde. Denne gang er ingen undtagelse.

 

Vi har i denne måned valgt at bevæge os over i det kulinariske, hvor et par glade drenge har set muligheder i at servere høj kvalitetsmad, gode vine og spændende øl. De driver i dag tre forskellige restauranter, alle med hver deres spændende historie og eget madkoncept.

Den første restaurant er Restaurant Maven i Nikolaj Kirke, et navn som er taget på baggrund af historien, hvor byens slagterboder i 1800-tallet netop lå her, og hvor dette “Meat Pack District” i folkemunde blev kaldt “Maven”.

Den restaurant er Krogs Fiskerestaurant, som jo har sin helt egen historie, og som nu nyder godt af disse iværksætteres drift og lyst til at bevare et klenodie.

Sidst men ikke mindst, har vi det nyeste skud på stammen, nemlig Restaurant Vingaarden, det gamle Jazz hus, som nu serverer lækre italienske retter.

 

På vegne af disse 3 restauranter og iværksætterne bag, går denne måneds Cph City Spirit til Thomas Gaarde og restauranterne; Restaurant Maven, Krogs Fiskerestaurant og Restaurant Vingaarden.

Stort tillykke herfra!

Foto: Christian M. Olsen / City Avisen

 

Tidligere modtagere af Cph City Spirit:

  • September: Gert Helsholt, Den Kinesiske Butik
  • Oktober: Tissemænd- og koner, De bemandede toiletter på Amagertorv og Nyhavn
  • November: Rundetaarn
  • December: Group 88
  • Januar: Kgl. Hofjuveler P. Hertz