Sidebar

Dit skrald er guld værd

”One man’s trash, is another man’s treasure”. Dette ordsprog passer som fod i julesok til julelandsbyen REMAKE CHRISTMAS på Nytorv, som dagligt besøger tusindvis af gæster. KBH K leder fortsat efter materialer, som genbrugskunstner Thomas Dambo kan trylle om til julepynt sammen med byens besøgende.

KBH K opfordrer alle medlemmer til at kigge i baglokaler, kældre og på lofter efter dimser og dutter, propper og plakater. Materialer, der ellers ender som skrald, bidrager til nye oplevelser for byens gæster og fremmer vores fælles mål om at gøre København til en attraktiv juledestination.

Læs mere om REMAKE CHRISTMAS 

CD’er og cykeleger til REMAKE

Forestil dig, at besøgende fletter julehjerter af stof fra din seneste kollektion eller laver pynt til juletræet af produkter fra din virksomhed. Samtidig støtter du et godt og bærerdygtigt initiativ. Den tanke har flere af KBH Ks medlemmer taget til sig og har bidraget med materialer til julelandsbyen.

Nikolaj Kunsthal havde en masse materialer i overskud fra en netop afsluttet udstilling, ACCORD har bidraget med gamle cd’er og vinyler, som nu bliver omsat til julepynt, Cyklistforbundet har doneret en bunke gamle cykeleger og KBH K og Thomas Dambo har været på ting-finder jagt i ILLUMs dekorationsafdeling.

Vi leder fortsat efter materialer. Ønskelisten finder du her.