Sidebar

Kage og Mode går hånd i hånd

Onsdag den 10. august startede modeugen for alle – Copenhagen Fashion Festival 2016. Hos La Glace tyvstartede man, og inviterede på Mode og Kage allerede om aftenen den 9. august.

Hos La Glace har man siden 2008 indgået særlige samarbejder med kunstnere og designere i anledningen af den københavnske modeuge. I vinduerne hos La Glace har man derfor tidligere kunne opleve samarbejder med Mads Nørgaard, Ecoture, Ole Yde m.fl. I år havde man inviteret tekstil- og printdesigner Cecilie Elisabeth Rudolph til, i tæt samarbejde med de mange dygtige konditorer på La Glace, at stå for årets Copenhagen Fashion Festival modevinduer hos det gamle Conditori.

La Glace har valgt at være en del af modeugen, for at blive udfordret på design, mønstre og former. ”For os er det vigtigt at hvert modevindue og designeren bag er unik, så vi har mulighed for at vise hvor dygtige vores folk er”, fortæller Marianne Kolos, ejer af La Glace.

Vinduerne af Cecilie Elisabeth Rudolph tager udgangspunkt i hendes afgangsprojekt fra Central Saint Martins i London ”Food as an Image” – et projekt hun har rejst rundt med og som har vundet flere internationale præmier. Inspirationen til ”Food as an Image” kommer fra dansk madkultur og fødevarer og spænder og alt fra silketryk til kaviar beads.

Temaer

Cecilie og La Glace’s dygtige konditorer har forenet tekstiler, mode og kager med et specifikt tema til hver af forretningens seks vinduer. I vinduet ”Picnic” har man blandt andet forsøgt at skabe stemningen omkring et sofabord med en glad og spændt atmosfære med alt hvad det indebærer af lækkerier og kaos.

Derudover kan du opleve ”Produktionsvinduet” der tager dig med bag kulisserne på Conditoriet mens vinduet med titlen ”Sød dekadence og kaviarperler” forfører dig ind i et spin af ekstravagance og dekadent luksus. De øvrige temaer tæller “Det spiselige vindue”, “Æggesandwichen” og “Sandslot og sandkage”.

La Glace fejrer moden hele august

I forbindelse med samarbejdet er der også blevet udviklet en særlig Modemakron som kan købes hos Conditori La Glace i hele august.

Læs mere om samarbejdet mellem Cecilie og La Glace her, og besøg La Glace i Skoubogade 3 og se de smukke modevinduer!

 

Foto: Per Krogh