Sidebar

KBH K Get-together på Papirøen

Et medlemsarrangement under mindre formelle rammer, med fokus på idéudveksling, har længe været på tegnebrættet i KBH K. Det blev en realitet den 1. oktober, hvor medlemmerne mødtes til første Get-together hos vores medlem, Copenhagen Street Food, på PapirØen.

Arrangementet startede i Nyhavn, hvor vi sejlede i samlet flok til PapirØen i en kanalbåd, der blev stillet til rådighed af KBH K-medlem Canal Tours Copenhagen. Havneoverfarten blev akkompagneret med historier om havnefronten, og på PapirØen blev vi modtaget af Maja Tini Jensen, PR & Communication Consultant, ved Copenhagen Street Food.

Efter en introduktion og rundvisning bød Copenhagen Street Food på et glas crémant og KBH K havde sørget for en let middag.  Middagen foregik ved, at deltagerne fik udleveret Copenhagen Street Foods egen valuta ”Cowcash”, som man frit kunne købe street food for. Medlemmerne fik mulighed for at tale med hinanden samtidig med, at de kunne nyde de mange og lækre madtilbud.

Et anderledes program

Det er planen, at 2016 skal byde på flere medlemsaktiviteter, fortæller Sekretariatleder Maria Auchenberg: ”Vi har taget vores månedsmøder og medlemsarrangementer til op revision. Vi ønsker, at bevæge os væk fra de klassiske foredrag og i højere grad involvere medlemmerne. Vores aktiviteter skal lægge op til engagement og ideudvikling – medlemmerne skal have større udbytte af hinandens kompetencer og ideer”.

Det er vigtigt for os at skabe en mødekultur, hvor medlemmerne kommer til orde og mød-er hinanden. Vi har fået god feedback på både valg af sted, de uformelle rammer og den lækre mad hos Copenhagen Street Food. Allan Mortensen medlem af KBH K, og ejer af Café Croissant´en fortæller: ”Det er altid godt at møde andre fra branchen, og ikke mindst det netværk det giver. En Get-together aften, hvor der bliver lagt vægt på ’bare’ at være sammen og få talt på kryds og tværs, er en super god idé”.

For at imødekomme arrangementets uformelle tone og placering, valgte vi denne gang at erstatte et fast program med såkaldte ”bordværter”, som blev inviteret til at fortælle om deres koncepter og projekter. Denne gang fik medlemmerne mulighed for at sidde ved forskellige borde og høre mere om paraplykonceptet Abrella, Happy®Xmas juletræer, festivalen Himmelske Dage, tilbudsappen Dayfair og vores egen julefestival Copenhagen Christ-mas. Læs mere om bordværterne på kcc.dk

Allan Mortensen fortæller, at samtalen med folkene bag Dayfair er blevet starten på en ny form for forretning i hans café, som forhåbentlig vil give mersalg i fremtiden. Denne tilbagemelding understøtter ideen om et behov for nye netværksarrangementer.  Vi er i gang med at planlægge KBH K’s månedsmøder  for 2016. Skriv til os, hvis du har en god idé til et Get-together arrangement, tema for et månedsmøde eller en location, som vi skal besøge i det nye år. Vi glæder os til at se dig næste gang!

Denne artikel kan også læses i KBK K magasinet.