Sidebar

Foto: Palads/Nordisk Film Presse

KCC BYDER PALADS BIOGRAF VELKOMMEN

Hos KCC, er vi glade for at kunne byde velkommen til den skønne gamle bygning, der har leveret filmiske oplevelser til københavnere og besøgende i flere år! I vores Q&A har vi spurgt ind til, hvad deres forretning er for en størrelse og deres rolle i København:

Hvad er Palads kendt for?
Palads er Københavns kendte biograf, hvor mange har haft deres første biografoplevelse. Bygningen er lidt over 100 år gammel og startede som biografen med en enkelt stor sal. I dag har biografen 17 sale, hvoraf nogle er ved at være lidt små efter nutidens standarder. Nordisk Film Biografer får henvendelser fra gæster, der ønsker sig en højere standard inden for f.eks. lyd og lys. Derfor arbejder Nordisk Film Biografer sammen med borgere og Københavns Kommune på, hvordan Fremtidens Palads skal se ud.

Hvordan medvirker Palads til at gøre Indre By til et spændende og dynamisk område?

Palads er Indre Bys største biograf og har gennem mange år leveret film til københavnerne. I Palads kan du se de helt nye film, men også finde lidt ældre titler, som er taget af plakaten andre steder. Palads spiller en central rolle i rækken af kulturtilbud i Indre By. Ingen biograf i København lægger flere sale til Københavns filmfestivaler end Palads.

Hvad mener I, at I kan bidrage med i KCC, og hvad kan KCC bidrage med for jer?

Som kulturudbyder bidrager Palads til Indre By med biografliv og oplevelser på det store lærred. Palads er med til at holde byen levende efter butikkernes lukketid og skabe en attraktiv og levende bymidte, som tiltrækker både beboere og besøgende udefra. KCC kan omvendt skabe nogle gode rammer for Indre By, som Palads er en del af. Derfor er samarbejdet så vigtigt.

Hvordan kan Palads være med til at fremme udviklingen og fremdriften og erhvervsdrivende i Indre By?

Palads lyser op i bydelen og byder ind til en stor oplevelse med en god film. Der er ”noget af komme efter” udover forretningerne. Mange biografgæster spiser en middag før eller efter filmen og lægger måske vejen forbi en af Indre Bys mange lækre restauranter. Og med planerne for Fremtidens Palads vil Nordisk Film Biografer og Palads kunne være med til at udvikle området omkring Axeltorv endnu mere.

 

Palads Biograf kontakt:

Nordisk Film Biografer Palads
Axeltorv 9
1609 København V
servicepalads@nfbio.dk

 

Læs mere om Palads, Nordisk biografer her!

Følg Palads Bio på SoMe:

Snapchat

Instagram

Facebook