Sidebar

“Cph City Spirit” – byens nye pris

Hver måned vil vi hylde et af KCC’s medlemmer, som er med til at gøre noget særligt for København K. Det vil vi gøre ved at overrække et diplom, samt titlen som “Cph City Spirit of the Month” til en repræsentant for den udnævnte butik, virksomhed eller organisation.

John Hansen, direktør KBH – Commerce Culture, udtaler om prisen; “Det er jo altid svært at skulle fremhæve og foretrække en frem for andre, idet Københavns Indre by er fyldt med ildsjæle og entusiaster. Alle med hvert deres ærinde og budskab, men hele tiden med værdifuldt indhold, der er til gavn for København.” Prisen gives altså til en organisation eller person, der spiller en betydelig rolle i, at gøre Københavns centrum til et attraktivt distrikt for både borgere og erhvervsdrivende.

Prisen blev for første gang uddelt 23. september og den gik til en person, der med sin forretning, kundeservice og sortiment afskiller sig fra mainstream. På trods af dette har han formået at forny og fortsat gjort det spændende at besøge hans forretning. Ved siden af, er han en ildsjæl når det gælder om at samle kollegerne i byen og have forståelsen af vigtigheden om, at støtte op om et fælles forum for erhvervsdrivende. Hans store opbakning til KCC, senest i forbindelse med julen 2019, er med til at understrege hans passion for sit kvarter og Indre By. Her fik han sammen med et par andre ildsjæle samlet Rosengården og Fiolstræde til en fælles juleudsmykning.

September måneds ”CPH City Spirit” gik til Gert Helsholt (På billede) fra den Kinesiske Butik i Rosengården. Stort tillykke herfra!

Fotograf: Martin Sørensen/CityAvisen

 

Følg med og se hvem der bliver Oktober måneds “Cph City Spirit” når det bliver offenliggjort den 23. oktober.