Sidebar

KØBENHAVN: UNESCO-UIA World Capital of Architecture i 2023

Hele verdens arkitekturfokus rettes mod hovedstaden, når København i hele 2023 er udnævnt til UNESCO-UIA World Capital of Architecture og i juli måned er værtsby for UIA World Congress of Architects i Bella Center Copenhagen.

Tilsammen giver de to events en unik anledning til at promovere byens arkitekturfortælling, tiltrække flere gæster og styrke Københavns internationale brand. Og det gør Wonderful Copenhagen med en dugfrisk international brandfortælling og kampagneindsats, Copenhagen is for you…, der folder verdensarkitekturåret ud over for et internationalt publikum.

Fortællingen kan du, som aktør i hovedstadsområdet, også frit anvende i egen international markedsføring og kommunikation, så vi i fællesskab kan sætte ekstra turbo på den internationale promovering af byens styrkepositioner.

Du kan blive klogere på hvad verdensarkitekturåret og kampagnekonceptet ‘Copenhagen is for you…’ rummer af muligheder og dykke ned i både manifest, guidelines, toolbox, og meget mere via links’ne her:

Du har også mulighed for at blive yderligere opdateret på Wonderful Copenhagen’s december-webinar om samme emne.

Det foregår den 6. december kl. 09.00-09.45:
Tilmelding sker via dette link.