Sidebar

 

KØBENHAVNER KÆRLIGHED – NYT MAGASIN UDE NU

 

Magasinet ‘Københavner Kærlighed’ er på gaden – og er et resultat af et samarbejde mellem Sjællandske Medier, VisitCopenhagen, Tivoli og Copenhagen City Center (KCC). Magasinet har til formål at få flere at besøge og genopdage vores fantastiske hovedstad.

 

Magasinet tilbyder inspirerende guides til oplevelser i bl.a. Indre By.

Du kan bl.a. læse om optakten til verdens største cykelløb, Tour De France, og alle events der finder sted i byen i anledning af den historiske Tour start på dansk grund.

KCC Direktør, Maja Tini  Jensens forslag til ruter og parkeringsmuligheder hos bl.a. Q-Park Danmark under fx Magasin du Nord og ILLUM samt tips til oplevelser og aktiviteter i Indre By.

 

Der bliver blandt andet pyntet op i Indre Bys gader. Fætter BR på Vimmelskaftet skaber en Tour De France-by af Lego i deres butiksvinduer og Kitchen Living Dining har fået lavet en særlig Tour De France udgave af den ikoniske Hoptimist.

Derudover, er der en masse andre oplevelser i byen, der byder på sommeraktiviteter og hygge. Hotel SKT. Petri byder velkommen til deres Hidden Gardens med sommeraktiviter og musik hele sommeren eller kanalrundfart og oplev hele byen under Tour De France mens Hotel Skt. Annæ tilbyder et slag Petanque foran deres storslåede bygning og udforsk ikonisk dansk design hos House of Finn Juhl på Gothersgade.

Hvis man leder efter kulinariske oplevelser forslår Maja Tini oplevelser hos Restaurant Maven, Tovehallerne og Bøf og Ost på Gråbrødre Torv. Eller hvis man er på udkig efter drikkelse tilbyder Ravage og Hotel D’angleterre på en lækker drink i smukke omgivelser.

‘Kærlighed til København’ vil ud over distribution i Frederiksborg Amtsavis, Dagbladet, Nordvestnyt og Sjællandske, kunne findes også på cafeer, hoteller og mange andre udvalgte lokations.
‘Kærlighed til København’ vil ud over distribution i Frederiksborg Amtsavis, Dagbladet, Nordvestnyt og Sjællandske, kunne findes også på cafeer, hoteller og mange andre udvalgte lokations.

Læs magasinet her