Sidebar

Lyserød Lørdag 8. oktober

I kender allerede Lyserød Lørdag, hvor frivillige samler ind til kampen mod brystkræft i samarbejde med lokale butikker og handlende. Den landsdækkende indsamling løber hele uge 40 og kulminerer i år lørdag den 8. oktober.

I 2015 indsamlede lokale erhvervsdrivende og frivillige 4.4 mio. kr. på Lyserød Lørdag. Et fantastisk resultat, som vi håber, at vi kan gøre endnu bedre i år. De erhvervsdrivendes indsats vil også gøre en stor forskel. Hvis I har besluttet jer for at være med, kan I tilmelde jer her.

Politikens Lokalaviser støtter igen i år
Som officiel mediepartner for Lyserød Lørdag støtter de med redaktionel omtale og annoncer. Lokalavisen.dk er et stærkt udgangspunkt for at markedsføre jeres aktiviteter.

Gør det synligt at I bakker op omkring Lyserød Lørdag
I har mulighed for at købe et antal af de Lyserød Lørdag pakker, der gør det nemt at udsmykke butikker, virksomheder, gader og centre. I kan købe pakker med plakater, balloner, vimpler, stickers og flag –  så er I klar til at være med på Lyserød Lørdag. I kan også bruge Lyserød Lørdag logo i jeres markedsføring i hele uge 40.

Få løbende information
Læs mere og find inspiration på lyserødlørdag.dk, og få et hurtigt overblik over mulighederne i disse foldere:
Info om Lyserød Lørdag
/ Inspirationskatalog