Sidebar

Lyserød Lørdag 7. oktober

I kender allerede Lyserød Lørdag, hvor frivillige samler ind til kampen mod brystkræft i samarbejde med lokale butikker og handlende. Den landsdækkende indsamling løber hele uge 40.

I år fylder Lyserød Lørdag også 10 år, og det fejres med en stor event på Nytorv lørdag den 7. oktober med et stort event på Nytorv i hjertet af København K. Arrangementet finder sted fra 10:00-15:00, hvor der vil være optrædender med livemusik og DJs. Arrangementet kulminerer med en ballonopsendelse kl. 15:00, hvor alle kan være med.

Gør det synligt at I bakker op omkring Lyserød Lørdag
Der er mange muligheder for, hvordan I kan blive en del af Lyserød Lørdag. Det er både muligt at byde ind på eksisterende events, bl.a. med salg af sløjfer. Du kan også købe en oppyntningspakke til butikken der bl.a. indeholder plakater, balloner, vimpler, stickers og flag. Med en opppyntningspakke er du klar til at være med på Lyserød Lørdag. Ved at bakke op om Lyserød Lørdag, kan du også bruge Lyserød Lørdag logo i din markedsføring i hele uge 40.

Politikens Lokalaviser støtter igen i år
Som officiel mediepartner for Lyserød Lørdag støtter Politiken med redaktionel omtale og annoncer. I 2016 fik Lyserød Lørdag mere medieomtale end Folketingets åbning, både på print, tv og sociale medier. Lokalavisen.dk er et andet stærkt udgangspunkt for at markedsføre jeres aktiviteter.

Få løbende information
Læs mere og find inspiration på lyserødlørdag.dk, og få et hurtigt overblik over mulighederne i disse foldere:
Info om Lyserød Lørdag
/ Idékatalog

Ønsker du at være en del af Lyserød Lørdag, men har ikke fundet den helt rette aktivitet, er du også velkommen til at kontakte Lyserød Lørdag.