Sidebar

Lyserød lørdag på Maven

Restaurant Maven har i anledning af Lyserød Lørdag ugen lavet en Pink Menu med tilhørende Rosé vinmenu. Menuen er blevet til efter at de stiftede kendskab til Lyserød Lørdag gennem KCC. Om menuen siger restaurant Maven:

Køkkenchefen Jon så helt ‘lyserødt’ da han hørte om ‘Lyserød lørdag’ og han kreerede en dejlig menu i et gennemgående lyserødt skær. Restaurantchefen Kristian har dykket dybt ned i vores rosélager og fundet matchende vine.”

En aktiv indsamler

Det er ikke første gang at de støtter op om denne type tiltag. Med deres anden restaurant Krogs Fiskerestaurant, deltog de i ”Spis & Støt” restaurantfestivalen. Derudover har både restaurant Maven og Krogs Fiskerestaurant støttet Danmarks Indsamlingen i 2017 samt 2018 med en auktion på ”middage med kendte politikere.. Om initiativet siger bookingchef Linda Broman:

” Vi vil meget gerne være med til at støtte op om ”støt brysterne’ – vi kender jo alle én eller flere der er ramt af denne forfærdelige sygdom. Vi støtter gerne gode formål i det omfang det er muligt og kan vi indsamle penge via initiativer som ovenstående, hvor både gæster og virksomheden kan få en god oplevelse, skabe forretning og samtidig støtter et godt formål, så er det jo en win-win og til glæde for os alle.”

Restaurant Maven støtter med 50 kr. pr. bestilt menu. Se menu og bestil bord til Pink menu på Restaurant Maven her.

Landsdækkende event

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event som har eksisteret siden 2008, hvor frivillige samler ind til kampen mod brystkræft i samarbejde med lokale butikker og handlende. I år er det 11. gang at de frivillige trækker det lyserøde arbejdstøj på og omfavner Danmark i en stor lyserød fest.
Lyserød Lørdag varer hele uge 40 og kulminerer lørdag 6. oktober.

Læs mere og find inspiration på lyserødlørdag.dk, hvor du kan tilmelde dig Lyserød Lørdag.