Sidebar

KCC INVITERER TIL MEDLEMSMØDE OM TOUR DE FRANCE

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og med den nærmer sig også årets helt store gule folkefest, Tour de France. Nedtællingen er startet for længst, og med under 100 dage til at startskuddet lyder, har vi modtaget flere henvendelser fra jer medlemmer, der gerne vil vide mere om, hvad der kommer til at ske i byen.

Derfor inviterer vi til medlemsmøde om Tour de France med deltagelse af Københavns Kommune. Mødet vil finde sted den 19. maj klokken 8.00 på Teams.

Til mødet deltager programchef for Grand Départ Copenhagen, Tine Eriksen Green, samt Enhedschef for Events og Arrangementer, Mikkel Halbye Mindegaard. De vil give en status på projekter og jeres muligheder i forbindelse med dem. Derudover vil de også give en opdatering på, hvad der sker i byen ift. afspærringer mm.

Mødet varer ca. en time, hvor der også er iberegnet tid til spørgsmål.

Tilmelding sker her, hvorefter du vil blive tilsendt et link til Teams mødet.

I forbindelse med Tour de France har Grand Départ lavet et nyt trafikunivers på letourcph.dk som bliver den centrale indgang for trafikinformationer i forbindelse med Tour de France i Danmark. Her kan du forberede dine Tour-planer, hvad enten du bor langs ruten, kommer rejsende til cykelløbet i bil eller med offentlig transport – eller hvis du skal på job, på sommerferie eller en tur i sommerhuset, mens Touren står på.

Få overblik over trafikinformationer, parkeringsforhold og eventuelle afspærringer på letourcph.dk/trafik