Sidebar

November måneds “Cph City Spirit”

Vi er næsten ved vejs ende i november måned, og vi har endnu engang kåret en “Cph City Spirit of the month”. I september gik prisen til Den kinesiske butik i Rosengården, mens den i oktober gik til Tissemænd og Tissekoner på Amagertorv og i Nyhavn. Nu er det så med stolthed, at vi igen har fundet en vinder, der på sin måde overfor Københavnere og byens gæster gør en forskel.

Denne gang har vi valgt at hylde en kulturinstitution, som er samlingspunktet for Indre By og som netop er blevet kåret som byens væsentligste ikon. De huser 775.000 gæster om året og den opmærksomhed kulturinstitutionen får, er i stor udstrækning med til at trække besøgende til byen, som er til stor gavn for alle byens erhvervsdrivende og som indirekte viser hvor vigtigt sammenspillet er mellem kultur og detail.  At man samtidig kan opleve spændende udstillinger i biblioteket, at de huser Europas ældste observatorium og at de tilmed at byens mest charmerende udsigt, er med til at give tårnet den kant som mange efterspørg.

Derfor går november måneds “Cph City Spirit” til byens ikon; Rundetaarn. Stort tillykke herfra!

Det var direktør for Rundetaarn Jesper Vang Hansen (th. i billede) der modtog prisen, og fik overrakt diplom, blomster og KCC’s egen rosévin. Han skyndte sig dog at give prisen og æren for den videre til Olivia og Martin (midt i billede) som repræsenterede medarbejderne, og sagde, “Det er medarbejderne, der er ansigtet udadtil. Det er deres smil og service, vores besøgende nyder godt af”.

Foto: Christian M. Olsen / City Avisen

Foto forside: Andreas (@aindorea)