Sidebar

Nyt forord fra KCC’s bestyrelsesformand

 

Ved generalforsamlingen i marts, blev vores bestyrelsesformand Claudia S. Mathiasen genvalgt som formand. I den anledning, har hun skrevet et nyt forord til vores nuværende og kommende medlemmer, om hvad KCC gør for at gøre Indre By til et attraktivt sted at drive forretning. Forordet kan læses herunder.

 

 

Kære medlemmer,

Det er et privilegium at få lov til sammen med mine erfarne bestyrelseskollegaer, der er repræsentanter for 3 hovedgrupper

Store detailhandlere

Mindre detailhandlere

Øvrige medlemmer af KCC

At arbejde for at sætte de strategiske målsætninger for, at KCC’s medlemmer får de bedste rammer for deres aktiviteter i København. Virkeliggørelse af strategien er i trygge hænder hos KCC’s direktør Maja Tini Jensen, og KCC’s sekretariat.

KBH K Commerce & Culture (KCC) har siden 1971 arbejdet målrettet for at være en væsentlig stemme for vores mange medlemmer. Det gør vi fordi KCC’s medlemmer er en af de vigtigste årsager til, at København city er så attraktiv.

Uden KCC’s medlemmer, ville byen mangle liv, mangfoldighed, inspiration, shoppingmuligheder, oaser, hvor Københavnere og gæster i byen kan opleve museer, mødes og spise, drikke en kop kaffe eller et glas vin og i det hele taget nyde den særlige atmosfære, der er i København. Det er blevet særligt tydeligt under COVID-19 restriktionerne, som med ét tog pulsen ud af den by, vi holder af. Byen mangler liv, hvis ikke KCC’s medlemmer er der. Med andre ord ER KCC’s medlemmer København. Derfor arbejder KCC ud fra det udgangspunkt, at vores medlemmer med stolthed kan sige: #VIERBYEN

KCC er en stemme, som taler klart og tydeligt i pressen og på sociale medier for detailhandelen og kulturlivet. I KCC bruger vi hinanden som en professionel netværksvirksomhed, så vi opnår bedst mulige detailhandelsvilkår over for politikere og kommunens forvaltning. Vi har tæt kontakt politikere og de relevante medarbejdere på Københavns Rådhus, så de bliver gjort opmærksomme på, hvor skoen trykker, og hvad der skal til, for at fremme aktiviteter i butikker, restauranter og hoteller, som er afgørende for, at København bliver ved med at udvikle sig som en levende og mangfoldig by.

KCC arbejder også for at involvere kulturen og de enestående oplevelser, som København kan tilbyde sine borgere og besøgende i vores hovedstad. Kulturlivet og historien gør centrum af København til noget helt særligt og mere en bare en shoppingdestination.

KCC’s arbejde for vores medlemmer består konkret bl.a. at deltage i møder på Københavns Rådhus, i lokaludvalg og i samarbejde med interesseorganisationer. Vores medlemmer får opdatering om, hvad der sker på disse områder i løbende nyhedsbreve.

I vintermånederne er KCC den drivende kraft bag juleudsmykning af hovedstrøgene i København. Resten af året arrangerer vi events for både medlemmer og alle, der færdes i København city. Vi har udviklet app’en ”CPH Explore” med shopping- og oplevelsesruter i København, og vi eksponerer vores medlemmer på Instagram og Facebook og ved uddeling af prisen ”CPH City Spirit” til medlemsvirksomheder, som skiller sig særligt positivt ud.

Vi holder løbende medlemsmøder for at styrke det professionelle netværk og videndeling mellem KCC’s medlemmer, så vi kan styrke den fælles identitet som katalysator, for det der gør indkøbs- og kulturoplevelserne i København til noget unikt.

Hvis du har gode ideer eller forslag til, hvordan KCC bedst kan varetage interesser for detailhandelen og kulturlivet i København, er du velkommen til at skrive til: info@kcc.dk

 

De bedste hilsner

Claudia S. Mathiasen

Bestyrelsesformand