Sidebar

The Old Irish Pub

KCC byder velkommen til The Old Irish Pub på Vesterbrogade

Q: Hvad er The Old Irish Pub for et sted?

A: The Old Irish Pub er your home away from home. Hos os kan du slappe af, holde en lille pause fra livets travlhed og have det sjovt. Hos The Old Irish Pub kan du mødes med vennerne over en fadøl, følge de største fodboldkampe på storskærm, spille en omgang pool med kammeraterne, opleve en af mange fede livekoncerter med ægte irsk folkemusik eller danse hele natten lang til de største hits fra 80’erne og 90’erne.

Q: Hvordan medvirker The Old Irish Pub til at gøre København til et spændende og dynamisk område?

A: Vi bidrager med en imødekommende, varm og uformel stemning. Vi er en pub uden de store armbevægelser, og vi sætter en ære i at skabe en unik og professionel oplevelse for hver eneste gæst. Vores dygtige og engagerede medarbejdere yder hver dag deres allerbedste for at sikre den høje standard, som er vores – og Københavns – varemærke. Hvis vi alle gør os umage, så kan vi rykke flere besøgende op af sofaen og væk fra Netflix.

Q: Hvad mener I, at I kan bidrage med i KCC, og hvad kan KCC gøre for jer?

A: Hos The Old Irish Pub har vi stor fokus på, at København bygger på synergier. Vi er alle indbyrdes afhængige, og vi kan alle bidrage til hovedstadens samlede tiltrækningskraft. Derfor engagerer vi os ofte i diverse samarbejder og projekter, der kan øge den kommercielle værdi for os og København. Vi ser et stort potentiale i, at vi alle via KCC kan finde hinanden på kryds og tværs og skabe nye synergier og tiltrække flere besøgende til vores fantastiske hovedstad.

Q: Hvordan kan The Old Irish Pub være med til at fremme udviklingen og fremdriften for de erhvervsdrivende?

A: Det kan vi ved at bruge vores ressourcer på at præge udviklingen i vores branche, i Københavns Kommune og i KCC. Vi er en stor virksomhed, der derfor har mange kræfter, som vi gerne vil bruge til at bringe København endnu tættere sammen og skabe nye platforme, der sikrer, at vi sammen kommer stærkere ud af coronakrisen. The Old Irish Pub trækker gerne et stort læs og går forrest, hvor der er brug for det. Man kan regne med vores engagement i alle henseender.

THE OLD IRISH PUB

Vesterbrogade 2D, 1620 København V

TELEFON: 51 26 84 97