Sidebar

Velkommen til Peter’s Pølser på Kultorvet

Vi er glade for at kunne byde velkommen til et nyt medlem, Peter’s Pølser på Kultorvet.

’Pølsesnedkeren’ Peter Christiansen holder til inde på Kultorvet ved Nørreport. Her har han siden 2004 serveret Danmarks ældste form for street food til pladsens mange besøgende fra nær og fjern.

De sidste to somre har han særligt kunnet mærke manglen på turister, men så er det godt at lokale heldigvis er ligeså vilde med pølsevognen, som turisterne er.

Karl Stegger i skinkevest
Hos Peter kan du vælge mellem et bredt udvalg af kendte og mindre kendte retter, som der bliver kredset om. Eksempelvis kan du få en ”Karl Stegger i skinkevest” eller en ”Henning i presenning”, som Peter langer over disken med et glimt i øjet og et stort smil. Er pølsen eller brødet for koldt, så bliver du bedt om at vente, indtil de har den helt rigtige temperatur.

Kultorvet er favorit-placeringen
Før Peter kom til Kultorvet har han og pølsevognen været at finde forskellige steder i København, men Kultorvet er Peters yndlingsplacering. Ifølge ham selv skyldes det i høj grad de søde og rare kunder, som han får lov at betjene – altid med stor imødekommenhed og højt humør.

DR i pølsepraktik
Han er da også en erfaren pølsemand, hvilket han også viste, da han havde DR’s madjournalist Laura Bøge Mortensen i  ”pølsepraktik”. Hvordan det forløb kan du læse om her, hvor du også kan blive klogere på Peter.

Peters opfordring er, at man skal huske at spise varieret, derfor vælger han hver dag en ny ret fra sit eget kort. Når ugen er omme starter han forfra.

Peter’s Pølser
Adresse: Kultorvet 1, 3