Sidebar

Mød KCC’s nye partner Easyguest

KCC byder velkommen til den digitale platform Easyguest med Steen Thygesen i spidsen. Fra kontoret i Nyhavn driver han en ny digital løsning, der giver butikker og hoteller direkte adgang til at kommunikere med byens gæster via telefonen og bl.a. QR-koder.

I interviewet med Steen Thygesen kan du læse mere om, hvordan Easyguest kan bidrage til at forbedre kundernes – og gæsternes oplevelser af din butik, hotel og byen generelt.

Q: Fortæl kort om, hvad Easyguest virksomhed laver.

A: Meller Publishing / Easyguest har siden 2000 lavet kommunikation mellem hotel og gæst.

Det startede i 2000 med et trykt magasin for Hotel d’Angleterre, og det har siden spredt sig som ringe i vandet – i dag leverer vi hotelmagasiner to gange årligt til mere end 50 hoteller i byen og 3-4 millioner gæster årligt – før corona.

Hotel Magazine er en luksusguide, der formidler udvalgte oplevelser i København til gæsterne.
Vi laver yderligere city guiden Go Copenhagen, som distribueres på hoteller, butikker og kultur institutioner. Sidste og nyeste produkt er den digitale platform Easyguest – der leverer hotel- og turistinformation direkte på gæsternes egne telefoner.


Q: Hvordan medvirker Easyguest til at gøre Indre By til et spændende og dynamisk område?

A: Easyguest platformen formidler nyttig og relevant turistinformation til byens gæster på deres egne telefoner.

Easyguest fungerer som hotellernes “concierge service” med de bedste tips til de gode oplevelser i byen – indenfor shopping, restauration eller kultur oplevelser. Men også med mulighed for at fortage reservationer og bookinger eller som menukort på restauranter.

Easyguest platformen er en responsive platform, der indeholder hjælpemidler/værktøjer, som gør det nemmere for gæsterne at finde rundt i byen – og som gør det muligt for eksempelvis hoteller og restauranter at anbefale hinanden.

Easyguest medvirker til at digitalisere kommunikationen og dermed at gøre byen og byens tilbud mere tilgængelige og overskuelige for gæsterne.

Q: Hvad mener I, at I kan bidrage med i KCC, og hvad kan KCC bidrage med for jer?

A: Mange af KCC medlemmerne har været blandt annoncørerne og dermed en stor del af indholdet i vores medier Hotel Magazine og Go Copenhagen gennem de sidste 20 år – og vi har bidraget til hinandens succes.

At vi nu kan udvide samarbejdet via og med KCC – og tage dialogen op på et mere strategisk niveau har meget spændende perspektiver – og jeg er sikker på, at der kommer meget godt ud af samarbejdet.

Easyguest platformen er den logiske måde at digitalisere KCC-medlemmernes kommunikation med byens gæster – idet mange af byens hoteller allerede benytter sig af platformen til at formilde byens tilbud til gæsterne.

Q: Hvordan kan Easyguest platformen være med til at fremme udviklingen og fremdriften for de erhvervsdrivende i Indre By?

A: Jo bedre, vi kan digitalisere København og byens butikker og oplevelser – jo dygtigere vi bliver til at formidle byens tilbud – jo bedre bliver også gæsternes oplevelse af deres besøg hos os i København.

Med markedsføring direkte på telefonerne hos byens besøgende, kan man regne med mere trafik i sin butik, restaurant eller kulturinstitution.

Vi er i disse uger i gang med en digitalisering af Nyhavn og restauranterne i Nyhavn og gæsteoplevelsen der. (Se vedlagte QR kode skilt og scan for gæste oplevelsen) – scan QR koden her og se gæsteoplevelsen:

Læs mere om Easyguest

www.easyguest.dk

+ 45 21 65 79 97
info@easyguest.dk
Nyhavn 31C, København