Sidebar

Til generalforsamlingen blev der valgt tre nye medlemmer til bestyrelsen, der erstatter udtrædende medlemmer.

Mød de nye medlemmer herunder:

JANNIE SCHOUGAARD, Q-PARK

Jannie er Car Park Operation Manager med ansvar for Q-Parks p-huse i Danmark, og således også øverste ansvarlig for alle p-huse i København. Hun har været i Q-Park siden 2016, hvor hun har været ansvarlig for Q-Parks opsynsaktiviteter som Regionschef i Midt- og Nordjylland.

 

MICHAEL DUPONT, MAGASIN

Med mange års erfaring fra Magasin tiltrådte Michael Dupont som Department Store Manager i Magasin Du Nord på Kgs. Nytorv 2021, desuden er Dupont medlem af Lyngby Handelsforening. Han vil derfor kunne bidrage til KCC med 17 års erfaring inden for retail fra Magasin og med udviklingen af cityforeningen i Lyngby.

ANDERS THORUP-JENSEN, PIE SYSTEMS

Anders er ny General Manager for den nordiske afdeling hos Pie Systems. Han er en erfaren leder med baggrund i SaaS B2B Tech, sundhed, beklædning, M&A, oplevelsesindustrien og har bred international erfaring. Ved siden af sin stilling i Pie Systems er Anders start-up advisor, hvor han hjælper virksomheder med fundraising, strategi og drift. Som bestyrelsesmedlem for KCC vil Anders repræsentere turismebranchen for at sikre, at København fastholder sin position som en verdensklasse destination.