Jul i Indre By

Julen er hjerternes fest. Også over Danmarks største shoppinggade, Strøget, hvor hjerter og stjerner har været tradition siden 1948.

Sidebar

Copenhagen Christmas

Alle juleeventyr har mindst et træk til fælles: De ender altid godt. Det bliver altid jul til sidst, uanset hvilke strabadser folk skal igennem. I 2010 overtog og genetablerede KCC juleudsmykningen i Indre By og oprettede anpartsselskabet Copenhagen Christmas.

Julen bringer glæde og håb til os alle – og varsler om lysere tider. Jul er gyldne stjerner. Julen er gran og guirlander, røde hjerte, fyldte kulørte shoppingposer og knitrende gavepapir. Man siger, at julen er hjerternes fest. Men julen er også de store forventningers fest. Julen er trængsel og alarm. I KCC gør vi, gennem Copenhagen Christmas, hvad vi kan, for at indfri de høje forventninger og skabe en eventyrlig atmosfære, fredelig og smittende julestemning. Vi ønsker at gøre Indre By til et samlingspunkt i juletiden. Vi vil tiltrække besøgende fra nær og fjern, og vi vil give folk lyst til at være – og blive – i København K. Vi ønsker at skabe en juledestination. Vi vil stemningstætte Indre By gennem både juleudsmykning og juleaktiviteter og respektere de symboler, som forbindes med julen. Samtidig ønsker vi at skabe fornyelse med respekt for traditionerne.

Vi glæder os hvert år til at byde julen velkommen til København K, og vi er altid på udkig efter nye gode julefortællinger – derfor ønsker vi også at udsmykke endnu flere gader og kvarterer. Etablering af juleudsmykningen, sker hovedsagligt på opfordring og i tæt samarbejde med butikkerne.