KCC - sammen om København

KCC
MEDLEMSKAB

250

medlemmer, herunder butikker, restauranter, caféer, hoteller, natteliv, kulturaktører, ejendoms-ejere og -udviklere m.fl.

12

årlige netværks- og inspirationsmøder på unikke handels- og kulturlokationer i København. 

1971

KCC grundlagt, som fællesskab, interesse-organisation og talerør for handels- og kulturlivet i København.

BLIV EN DEL AF KCC I DAG


Sammen om København. Byens Puls. København Hjerte. 

Netværk & Fællesskab 


KCC giver dig adgang til et stærkt netværk af retailere, kulturaktører og beslutningstagere. Vores netværksmøder, loungemøder og øvrige arrangementer giver dig mulighed for at møde potentielle samarbejdspartnere, udveksle idéer og skabe forbindelser, der kan styrke din forretning.

Wonderful, wonderful Copenhagen


Knyt dit brand endnu tættere til København med et medlemskab af KCC. Som medlem bidrager du til en stærk fælles stemme for byens handels- og kulturliv, der styrker byens unikke brand, og kan tiltrække handlende og besøgende fra hele verden.

Indflydelse & Advocacy


KCC arbejder aktivt for at repræsentere vores medlemmers rammevilkår og interesser, og påvirke politiske beslutninger, der vedrører byens handels- og kulturliv. Vi er din stemme, når det kommer til at skabe optimale vilkår for at drive forretning i København.

Sammen om København


Bliv en del af KCC, hvor vi - i fællesskab - aktivt arbejder for at gøre København til en indbydende, mangfoldig, bæredygtig og attraktiv hovedstad for både handlende, beboere, besøgende, gæster og byens erhvervsliv.

FOR MERE OM KCC MEDLEMSKAB (KONTINGENT ETC.)

KONTAKT OS