KCC - sammen om København

Byens puls. Københavns hjerte.

KCC MEDLEMMER
& PARTNERE

+200

medlemmer, herunder butikker, restauranter, caféer, hoteller, natteliv, kulturaktører, ejendoms-ejere og -udviklere m.fl.

+10

årlige netværks- og inspirationsmøder på unikke handels- og kulturlokationer i København. 

1971

KCC grundlagt, som fællesskab, interesse-organisation og talerør for handels- og kulturlivet i København.

KCC MEDLEMMER

Magasin du NordI 1879 registrerede Wessel og Vett navnet Magasin du Nord og købte Hotel du Nord i 1889 med omkringliggende ejendomme - og i 1893 stod et nyt stormagasin ud mod Kongens Nytorv klar efter parisisk forbillede. 

Magasins egne mærker har været en vigtig del af Magasins identitet, ligesom Magasin gennem tiden har fremstillet mange af sine egne varer – især inden for beklædning.

En sikker julebebuder, lige siden Magasin du Nord blev grundlagt, har været og er fortsat Magasin du Nords traditionsrige juleudsmykning, 

KCC MEDLEMMER

Mads Nørgaard
CopenhagenHistorien om Nørgaard begynder med Mads Nørgaards farfar og far, som begge havde tøjbutik på Strøget. Siden etablerer Mads Nørgaard sit eget tøjbrand Mads Nørgaard Copenhagen, og i 1986 åbner Mads sin første butik - lige ved siden af sin fars butik på Strøget.

Kort efter åbningen begynder Mads at designe sit eget tøj, som bliver vist frem i modehusets showroom på Strøget. Herefter bliver begge butikker lagt sammen og sælger modetøj til mænd og kvinder.

I dag har Mads Nørgaard Copenhagen både herre-, dame- og børnetøj på hylderne.

KCC MEDLEMMER

Hotel d'AngleterreHotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil.

Hotellet har gennemgået en forvandling og er med udgangspunkt i stedets rige historie blevet relanceret som et revitalieret grand palais.

Hotellets historie og stil komplementeres med nye og intuitive servicetilbud, der taler til tidens raffinerede rejsende. ligesom hotellet også huser Michelin-restauranten Marchal.

KCC MEDLEMMER

JFMJFM er Danmarks næststørste privatejede mediekoncern, og står blandt bag ugeavisen KøbenhavnLIV.

Uanset om du er på udkig efter digital markedsføring, printannoncer, radioreklamer eller et mix, så kan JFM lave en skræddersyet løsning til dig og din forretning.

KCC MEDLEMMER

Royal Copenhagen


På Amagertorv ligger Royal Copenhagen's flagskibsbutik, lige i hjertet af København. Det tre-etager smukke renæssancehus fra 1616 er et af Københavns ældste huse, og Royal Copenhagen har haft butik her siden 1911.

Den smukke bygning blev opført i 1616 til borgmester Mathias Hansen, og en af få bygninger, der overlevede Københavns Bombardement i 1807, og Københavns store brande i 1728.

Med  dyb respekt for tradition, fornyelse og design har Royal Copenhagen i generationer fremstillet produkter i verdensklasse.


KCC MEDLEMMER

Q-Park


Om du besøger København for shopping, restauranterne, seværdighederne eller skal deltage i et møde eller event, så har Q-Park en plads til dig.


Både du, dine kunder og besøgende kan parkere nemt og sikkert i et af Q-Parks centrale p-anlæg i Indre By. Og du kan gøre det endnu nemmere ved at booke din parkering i forvejen på Q-Park.dk.

Q-Park giver dig gode parkeringsmuligheder i hele byen - og med en booking kan du køre direkte til din plads midt i København.