KCC - sammen om København

Om KCC


KCC er handels- og kulturlivets interesseorganisation og stærke stemme i Indre By, København, der siden 1971 har samlet og forenet byens forretningsdrivende, butikker, hoteller, restaurationer, caféer, natteliv, kulturinstitutioner, liberale erhverv, erhvervsejere, -udviklere og -mæglere m.fl.


Vores primære opgave er at varetage medlemmernes interesser og at skabe de bedst mulige rammevilkår for at drive forretning i såvel Indre By som i hele København.

KCC arbejder dedikeret for en tilgængelig, sikker, ren, mangfoldig, åben og livlig by
– og samarbejder med en lang rækkepartnere inden for turisme, kultur og
erhverv.

Vi repræsenterer ca. 250 medlemmer, hvilket giver os en stærk samlet stemme på tværs af Københavns erhvervs- og kulturaktører.

KCC er blandt andet også repræsenteret i Indre Bys Lokaludvalg, Nattelivsudvalget, Følgegruppen for Middelalderbyen, Kontaktudvalget, Det Stragegisk Partner - Fælles om Fremtidens Faglærte, Dansk Erhvervs Kulturnetværk, Dansk Erhvervs Turisme- & Oplevelsesnetværk, CopenCore Turismenetværk, Planet Copenhagen, Team Copenhagen m.m.

KCC er en frivillig forening og dermed en uafhængig organisation, hvor driften er baseret på medlemskontingenter. Foreningen ledes af en bestyrelse på op til 12 medlemmer, mens den daglige drift varetages af direktøren for KCC.

SEKRETARIAT

Henvendelser: Du kan altid komme i kontakt med os ved at ringe på vores hovednummer tlf. 36 85 66 06 eller ved at sende en mail på info@kcc.dk.

Pressekontakt: Tlf. 36 85 66 06 - eller direkte henvendelse til KCC-direktør Michael Gatten (se nedenfor).

Michael Gatten

direktør

BESTYRELSE