KCC - sammen om København

Pressemeddelelse

Legendarisk skøjtebane vender tilbage

Foto/Illustration: MultiDome.dk

PRESSEMEDDELELSE, København den 24.06.2024


Efter 16 års pause:
Legendarisk skøjtebane vender tilbage til Kongens NytorvKøbenhavnerne kan igen se frem til at løbe på skøjter rundt om Krinsen på Kongens Nytorv, når en populær københavnerattraktion genopstår i hjertet af København.


Med et halvt år til juleaften kan Copenhagen Christmas / KBH - Commerce & Culture (KCC) afsløre årets julegave til københavnerne: En 1.300 kvm. skøjtebane, der kommer til at løbe hele vejen rundt om Kongens Nytorv.

- Det har været en mangeårig drøm at genskabe den store succes, som skøjtebanen rundt om Krinsen på Kongens Nytorv var år tilbage. Nu glæder vi os over at skulle genskabe den vidunderlige gave til københavnerne og byens gæster igen. Samtidig er vi meget ydmyge og stolte over, at Københavns politikere har fundet os de rette til at skabe rammen for julepladsen på Kongens Nytorv, så københavnerne igen kan snøre skøjterne på én af byens smukkeste pladser, lige i hjertet af København, udtaler direktør Michael Gatten.


Copenhagen Christmas / KBH - Commerce & Culture stod også bag den 300 kvm. skøjtebane på Kongens Nytorv sidste år, der var en stor succes. I år bliver skøjtebanen 1.300 kvm. og kommer til at løbe hele vejen rundt om Krinsen på Kongens Nytorv:

 

- Det bliver en helt unik oplevelse, både for københavnere i alle aldre og for Københavns gæster fra ind- og udland. Særligt for mange københavnere vil det vække herlige minder igen at kunne stå på skøjter med familien hele vejen rundt på Kongens Nytorv og med én af byens allersmukkeste arkitektoniske kulisser rundt om julepladsen som Hotel d’Angleterre, Magasin du Nord, Det Kongelige Teater, Charlottenborg og Den Franske Ambassade, siger Michael Gatten.
For yderligere kan kontaktes:

Copenhagen Christmas v. KBH - Commerce& Culture (KCC)

Michael Gatten, direktør
Telefon.: 31 399 288
Email: michael.gatten@kcc.dk